Η εταιρεία

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1967 σε ιδιόκτητες εγκαστάσεις μας στην Χίο, το νησί με την μεγαλύτερη ναυτική παράδοση στον κόσμο, από τον Βασίλη Μακρή σαν οικογενειακή με τον διακριτικό τίτλο:

Ακολουθώντας μία συνεχόμενη ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση αναπτύσσεται σταθερά έχοντας σαν κύριο μέλημά, την ικανοποίηση των πελατών της.

Το αποτέλεσμα της μεγάλης μας εμπειρίας στον χώρο της θάλασσα, μας κάνει να κατασκευάζουμε σκάφη ασφαλή και αξιόπλοα, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ναυπήγησης. και πολλά άλλα προϊόντα γύρω από τις εφαρμογές του πολυεστέρα που τα διαθέτουμε στην Ελληνική και την Ξένη αγορά με 10 χρόνια εγγύηση αντοχής.

Αντιπροσωπεύουμε: επιλεγμένα από Ελλάδα και εξωτερικό Σκάφη αναψυχής (άλλων κατασκευαστών), Φουσκωτά, Μηχανές θαλάσσης όλων των τύπων (εξωλέμβιες και έσω- εξωλέμβιες), Τρέϊλερ, αξεσουάρ και Ηλεκτρονικά σκαφών, και πολλά άλλα προϊόντα…

Διαθέτουμε: Εξειδικευμένα συνεργεία για τις επισκευές σκαφών, την συντήρηση και την επισκευή μηχανών θαλάσσης, καθώς και χώρο για την φύλαξη σκαφών.

Συνεργαζόμαστε: με σύγχρονες κατασκευαστικές μονάδες νέας τεχνολογίας για σχεδιασμό και παραγωγή οποιασδήποτε κατασκευής από Πολυεστέρα, Πλαστικό, Θερμοπλαστικό, Συνθετικά υλικά, Κατασκευές πρωτοτύπων, Καλουπιών, Προϊόντων παραγωγής, Εξαρτημάτων τροχοφόρων (εξωτερικά εσωτερικά πλην μηχανικών και σασί) κλπ, ή Ζωγραφίστε μας την ιδέα σας σε ένα χαρτί και εμείς σας τήν κατασκευάζουμε σε ελάχιστο χρόνο και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή με το κοντινότερο σε εσάς εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας για τεχνική υποστήριξη ή για να δείτε τα προϊόντα μας

Βασίλης Μακρής
Ο ιδρυτής της επιχείρησης το 1967 στην Χίο
Κώστας Β. Μακρής
1986
Βασίλης Κ. Μακρής
2013
Κωδικός Κατασκευαστή Και Διακριτικός τίτλο
Certificate of Chios Chamber

Συνεργαζόμαστε με σύγχρονες κατασκευαστικές μονάδες νέας τεχνολογίας για σχεδιασμό και παραγωγή οποιασδήποτε κατασκευής από Πολυεστέρα